Трака много грозно механизма дето задържа вратата в отворено положение, с мазане не става, някой имал ли е този проблем да поясни защо и как да го реша. технически грамотен съм, но не съм го виждал. благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чаткат вратите при отваряне и затваряне
Collapse
X
-
Приятел просто са се износили това което задържа вратата във крайно и средно положение и се счупват или се е запукало и при отваряне и затваряне се чува този шум.С мазане няма да се управе,за мен единствения вариянт е смяна с ново..виж по автоморги нещо подобно.Дано съм помогнал..
П.С
Имаше и стара тема някъде потърси ако искашЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
-
Има едно нещо като винт, той трака. Намира се между двете панти. Предполагам, че и при Алфите е като при останалите коли, т.е. от долната му страна има скоба, махаш я и с чук избиваш внимателно винта нагоре. Най-хубаво според мен е нов, но не знам къде може да продават.
Миналата седмица сменихме на едно БМВ и сега се отваря перфектно.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от мироИма едно нещо като винт, той трака. Намира се между двете панти. Предполагам, че и при Алфите е като при останалите коли, т.е. от долната му страна има скоба, махаш я и с чук избиваш внимателно винта нагоре. Най-хубаво според мен е нов, но не знам къде може да продават.
Миналата седмица сменихме на едно БМВ и сега се отваря перфектно.Имах го на старата кола,и се реши с нвои щифтове,но не помня откъде ги купувах
Смени шифтовете между обтегача и планката която се държи за купето
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment